trainingen

je ehbo cursus wordt in veel gevallen vergoed door je verzekeraar!
meer over vergoeding
check vergoeding via verzekeraar

Diploma Eerste Hulp

EHBO, Eerste Hulp,
Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen. Op uw werk, op straat, maar ook thuis. U leert bijvoorbeeld wat u moet doen als iemand zich in zijn vinger snijdt, zich bij het uitstappen uit de bus verstapt of in de rij bij de kassa in elkaar zakt.
check vergoeding via verzekeraar

Eerste Hulp aan baby's en kinderen

ehak, kinderen, hulp
Als je net ouders bent geworden, wordt je bij van alles en nog wat geholpen om de zorg voor je kleintje goed aan te kunnen. Voor de alledaagse zorg. De niet alledaagse zorg; wanneer er iets niet goed gaat, is dan ineens best moeilijk.
check vergoeding via verzekeraar

Workshop Eerste Hulp aan baby's en kinderen

wolrkshop, ehak, eersts hulp
Kinderen spelen, onderzoeken en ontdekken nieuwe dingen. Vaak zijn ze zich niet of nauwelijks bewust van mogelijke gevaren. Ongeluk zit echter in een klein hoekje. En wat dan? Moet ik het hoofd juist voor- of achterover houden bij een bloedneus? Of stel dat mijn kind zich verslikt, wat dan? Misschien wilt u wel leren reanimeren, maar ziet u er tegenop om dit in een groep met onbekenden te doen. De workshop EHaK aan huis biedt de oplossing!
check vergoeding via verzekeraar

Reanimatie (Volwassenen en baby's en kinderen)

Reanimatie
Elke week worden in ons land 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. Het gebeurt vaak thuis, op het werk of buiten op straat. Nu overleeft 10 tot 20% van de slachtoffers een hartstilstand. Kunt u een leven redden? Hulp bieden binnen de eerste 6 minuten na een hartstilstand is cruciaal en kan een leven redden. Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren.‍
check vergoeding via verzekeraar

EHBDD (Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen)

EHBDD, Alcoho, drugs
Het gebruik van drank en drugs (ook wel middelen genoemd) neemt de afgelopen jaren toe. Voorheen kwam je het gebruik van middelen met name tegenbij grootschalige evenementen maar de afgelopen jaren is het gebruik vanmiddelen ingeburgerd in diverse settingen binnen onze maatschappij. Het, overmatige,gebruik van drank en drugs kan leiden tot onvoorspelbare en gevaarlijke situaties. Niet alleen voor de gebruiker zelf maar ook voor de omgeving.
check vergoeding via verzekeraar

Eerste Hulp bij Sportongevallen

sport
Weet u wat u moet doen als een jogger zijn knie verdraait? Een schaatser met zijn hoofd tegen een brug botst? Of een tennisser een bal op zijn oog krijgt? Waarschijnlijk niet. En dat is jammer, want goede eerste hulp voorkomt vaak erger. De cursus eerste hulp bij sportongevallen helpt blessureschade te beperken en bevordert daardoor het herstel.
check vergoeding via verzekeraar

Eerste Hulp bij Wandelletsel

Wandelletsel
Deze module is bedoeld voor eerstenhulpverleners die assisteren bij wandelevenementen en voor eerstenhulpverleners, die als wandelaars meer willen weten over de specifieke ongevallen die voorkomen bij deze groep
check vergoeding via verzekeraar

Diploma Jeugd Eerste Hulp

‘Het is goed als iemand op straat ligt en je weet hoe je iemand kan helpen’, vertelt een leerling van de basisschool De Bron in Lunteren. Kinderen willen helden zijn en kunnen helden zijn. Met een Diploma Jeugd Eerste Hulp zijn ze in staat een heldendaad te verrichten.
check vergoeding via verzekeraar

BHV

BHV
Bedrijfshulpverlening is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers en andere aanwezigen bedreigen. Bedrijfshulpverlening is verplicht voor werkgevers in Nederland.
check vergoeding via verzekeraar

Stop de bloeding - Red een leven

Stopo de bloeding
In de cursus Stop de bloeding - red een leven leert u hoe u levensbedreigend bloedverlies herkent en hoe u dit kunt stoppen door middel van drukken op de wond, het aanleggen van een tourniquet en/of het opstoppen van de wond met hemostatische gazen. Deze cursus is in 2016 ontwikkeld door Dr. Leo Geeraedts en VUmc Academie en is de landelijke standaard geworden.